Dating er en kunst.

Introduktion
En balancegang mellem at imponere og være sig selv, mellem at læne sig tilbage og tage initiativ. At date kan være en forvirrende, men også en spændende rejse. Her er din guide til at gøre datingen lidt lettere!

Første møde: Den gode indgang
Vi starter ved begyndelsen: Det første møde. Hvad skal du sige? Hvad gør du om hun ser dig først? Her er det bedste råd: Vær dig selv. Indgangen til at møde nye mennesker i datingverdenen er autenticitet – vær naturlig og oprigtig.

Valg af aktivitet: Den fælles oplevelse
Hvilken type date skal det være? En kaffe i solen, en tur i biografen eller måske noget helt tredje? Generelt gælder det om at finde en aktivitet, hvor conversationen kommer let og hvor man har noget at snakke om. Det kan være en diskussion og dine holdninger til filmen I lige har set.

Første date: Den store dag
Når du har mødt hende og inviteret hende ud, kommer så første date. Hvordan sikrer du en god date? Den første vigtige faktor er forberedelse. Læs op på stedet I skal hen, sørg for at du har noget pænt tøj på og vær klar til at lytte. At være interesset i den anden person, viser at du er seriøs.

Kommunikation er nøglen
Kommunikation er den røde tråd i godt selskab. Her handler det om at forstå det usagte, og afdække fælles interesser. Det handler om at lytte og forstå, hvad din date siger og mener, men også om at formidle, hvem du er.

Det går godt, hvad nu?
Efter nogle gode dates, kan det være svært at finde ud af, hvad det næste skridt er. Her er den bedste beslutning oftest at tage en snak om det. At få afklaring på, hvor I begge står, kan spare for misforståelser senere hen.

Og husk nu!
Selvom dating kan synes som en kamp, er det vigtigste at huske på, at du skal hygge dig. Dating er sjovt, det handler om at møde nye mennesker og finde dem, du klikker med. Så uanset om daten går godt eller skidt, kan den være en lærerig og sjov oplevelse!


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *